Pred jarnou časťou ligy prípravkárov

Zimné obdobie, ktoré u nás futbalu vo vonkajších podmienkach veľmi nepraje, je už za nami. A pred nami je jarná súťažná časť, ktorá sa začína prvý aprílový víkend zápasmi 12. kola. To má hracie termíny v sobotu a nedeľu 6. a 7. apríla. Jarný program ligy prípravkárov bude mať pravidelný týždenný rytmus a posledné 22. kolo sa uskutoční 15. júna 2024.

Do jarnej časti sa v rámci BFZ v kategórii prípravkárov U-11 na seneckej regionálnej úrovni (PRSC) zapojí 11 družstiev (už bez odstúpeného FC ŠTK 1914 Šamorín B): ŠK Nová Dedinka, TJ Rovinka, ŠKO Miloslavov, ŠK Atletiko Zálesie, ŠK Hamuliakovo, FK Danubia Veľký Biel, ŠK Tomášov, MŠK Kráľová pri Senci, Š.Ú.R., TJ Malinovo a FK Slovan Most pri Bratislave.

Ilustračný obrázok

V úvodnom jarnom kole privítame na domácom trávniku prípravkárov ŠKO Miloslavov. Ukáže sa v ňom, či nás dlhá zimná príprava posunula v našom futbalovom majstrovstve ďalej a či na dvojciferné prehry budeme spomínať už len ako na dávnu históriu. Zápas sa uskutoční v nedeľu 7. apríla od 9.30 hod. Príďte nás povzbudiť v čo najväčšom počte!

Link na BFZ – prípravka U11 SC (PRSC): https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/bfz/s/4598/

Páčil sa ti tento príspevok?

Kliknutím na smajlíka ho ohodnotíš.

Priemerné hodnotenie: 5 / 5. Počet hlasov: 2

Zatiaľ žiadne hlasy! Buď prvý, kto ohodnotí tento príspevok.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Po škole

Previous article

Štrngnime si
O škole

Next article

Šijem, šijem pomaličky…